9.6.2016. Obavijest kandidatima prijavljenim na oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme od 20.4.2016.

KLASA: 112-01/16-01/54
URBROJ: 536-0211/03-2016-8

Zagreb, 09. lipnja 2016. godine
 
 
OBAVIJESTI KANDIDATIMA PRIJAVLJENIM NA OGLAS
ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA ODREĐENO VRIJEME
 
 
U postupku objavljenog oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, objavljenog  20. travnja 2016. godine na web stranicama Ministarstva uprave i Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom te 21. travnja 2016. godine pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a na temelju podnesenih izvješća Komisije, Predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom dao je suglasnost na odabir kandidata.
 
Svim kandidatima koji su bili pozvani na razgovor dostavljena su Rješenja o prijemu u državnu službu kandidata koji su primljeni na radna mjesta temeljem raspisanog oglasa.
 
Na radna mjesta iz objavljenog oglasa primljeni su sljedeći kandidati:
 
  1. Erna Matanović Milardović - (SSS) administrativni tajnik  u Odjelu registra i objave, Služba za strategiju, plan, analizu, registar državne imovine i objavu odluka o upravljanju i raspolaganju državnom  imovinom, Sektor za strategiju, plan, analizu,koordinaciju i harmonizaciju kriterija, registar državne imovine, objavu odluka i nadzor nad upravljanjem i raspolaganjem državnom imovinom.
  2. Tomislav Volarević - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu za koordinaciju i harmonizaciju kriterija za upravljanje i raspolaganje državnom imovinom, Služba za koordinaciju i harmonizaciju kriterija i nadzor upravljanja i raspolaganja državnom imovinom, Sektor za strategiju, plan, analizu, koordinaciju i harmonizaciju kriterija, Registar državne imovine, objavu odluka i nadzor nad upravljanjem i raspolaganjem državnom imovinom.
  3. Pero Martinović - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu korporativnog upravljanja, Služba za upravljanje trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, Sektor za korporativno upravljanje trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.
  4. Manuela Špoljarić - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu analize poslovanja trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, Služba za upravljanje trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, Sektor za korporativno upravljanje trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.
  5. Tomislav Šiško - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu stanova i poslovnih prostora, Služba stanova, poslovnih prostora, zemljišta, infrastrukture, obnovljivih izvora energije, eksploatacije mineralnih sirovina, procijene i oduzete imovine, Sektor upravljanja nekretninama, oduzetu imovinu, imovinsko pravne odnose s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine. 
  6. Petra Matijašević - (SSS) administrativni tajnik u Odjelu za oduzetu imovinu, Služba stanova, poslovnih prostora, zemljišta, infrastrukture, obnovljivih izvora energije, eksploatacije mineralnih sirovina, procijene i oduzete imovine, Sektor upravljanja nekretninama, oduzetu imovinu, imovinsko pravne odnose s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine.
  7. Veda Morović - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu za rješavanje imovinsko pravnih odnosa s jedinicama lokalne samouprave, Služba za rješavanje imovinsko pravnih odnosa s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine, Sektor upravljanja nekretninama, oduzetu imovinu, imovinsko pravne odnose s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine. 
  8. Igor Vrkljan - (VSS) viši stručni savjetnik u Odjelu za rješavanje imovinsko pravnih odnosa s jedinicama lokalne samouprave, Služba za rješavanje imovinsko pravnih odnosa s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine, Sektor upravljanja nekretninama, oduzetu imovinu, imovinsko pravne odnose s jedinicama lokalne samouprave i bivše vojne nekretnine.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim kandidatima na uloženom trudu i iskazanom interesu za zasnivanjem radnog odnosa u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom.
 
Komisija za provedbu javnog natječaja