Državni tajnik Hanžek posjetio Donje Kukuruzare povodom Dana Općine

Slika /slike/NaslovnaKukuruzari.jpg

Danas je državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gordan Hanžek povodom Dana općine Donji Kukuruzari položio vijenac i zapalio svijeću kod Centralnog križa na groblju sv. Antuna i nazočio na Svetoj misi za sve poginule, nestale i stradale u Domovinskom ratu koja je služena u spomen na počasne građane Đuru Brodarca i Martina Katičića u crkvi sv. Ilije. Nakon mise sudjelovao je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Donji Kukuruzari.

Državni tajnik Hanžek održao je prigodan govor u kojem je iznio planove za stambeno zbrinjavanje i obnovu te gradnju zamjenskih obiteljskih kuća oštećenih potresom na području proglašene katastrofe u Sisačko-moslavačkoj županiji, Karlovačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke županije.

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća na poziv načelnice Lucije Matković prisustvovali su; Mladen Pavić kao izaslanik potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra branitelja Tome Medveda, državni tajnik Tugomir Majdak, saborski zastupnici Kruno Katičić, Marijana Petir i Marin Piletić, zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić i načelnici općina sa Banovine.



Pisane vijesti