Državni tajnik Nikola Mažar primio priznanje ''Godišnja nagrada Općine Žepče''

Slika /slike/Nikola Mazar Zepce.jpg
Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Nikola Mažar prisustvovao je jučer na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Žepče povodom Dana Općine Žepče u Bosni i Hercegovini. Općinsko vijeće je odlukom o dodjeli priznanja za 2019. godinu, uručilo ''Godišnju nagradu
Općine Žepče'' Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje, u znak zahvalnosti za dugogodišnju potporu u obnovi i izgradnji obiteljskih kuća kao i pomoći u sufinanciranju projekata osnovne komunalne i socijalne infrastrukture za održivi ostanak i povratak na području Općine Žepče.

Naime, u razdoblju od 2005. do 2017. godine, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje darovao je građevinski materijal za obnovu i izgradnju ukupno 55 obiteljskih kuća na području općine. Također, ove godine je u planu darovanje građevinskog materijala za obnovu i izgradnju još 7 obiteljskih kuća.

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje sufinancirao je projekte obnove i izgradnje osnovne komunalne infrastrukture na području Mjesne zajednice Ljubatovići, za povezivanje lokalnog puta Grabovica - Galovac - Strupina te obnovu župne crkve u Raduncima.

Pisane vijesti