Energetska obnova višestambenih zgrada - objavljene smjernice za pripremu dokumentacije!

Slika /slike/Opcenito/FZOEU Ante Pilepića 1, Rijeka 3.JPG

Ovim putem potencijalnim prijaviteljima na novi Poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada skrećemo pozornost kako je podnošenje projektnih prijedloga u sustavu fondovieu dozvoljeno najkasnije do 3. lipnja 2024. godine u 16:00 sati.

Posljednja planirana online informativna radionica o Pozivu održat će se 21. svibnja 2024. godine s početkom u 10:00 sati, a informacije o prijavama i terminima dostupne su na linku niže (prijave ćemo zaprimati najkasnije do 20. svibnja 2024. godine u 15:00 sati):
https://mpgi.gov.hr/informativne-radionice-prijave-i-termini-17570/17570 .
 
Kao dodatnu pomoć u pripremi projektnih prijedloga i dopunu materijalima/prezentacijama s informativne radionice, ovo Ministarstvo je u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pripremilo video materijal za sve potencijalne prijavitelje „Smjernice za pripremu dokumentacije projektnog prijedloga“, s posebnim naglaskom na najčešće pogreške u pripremi iste.
 
U nastavku možete preuzeti video materijal, koji će se objaviti i na mrežnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, kao i na javnom portalu sustava fondovieu u rubrici samog Poziva: VIDEO!!!

      
 

Pisane vijesti | Informacija | NPOO-višestambene