Javni poziv za dodjelu financijske potpore za prostorno uređenje područja naseljenog Romima

Slika /slike/Opcenito/upute-ruke.jpg

U cilju unaprjeđenja sustava prostornoga uređenja, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine raspisalo je drugi Javni poziv za dodjelu financijske potpore za izradu dokumentacije, odnosno idejnog glavnog projekta za potrebe ishođenja akata za gradnju na područjima naseljenim Romima za Grad Čakovec i Grad Kutinu.

Svrha je ovog Poziva osigurati financijsku potporu za izradu dokumentacije, odnosno idejnog i glavnog projekta za potrebe ishođenja akata za gradnju.
 
Prihvatljivi podnositelji zahtjeva na ovaj poziv su gradovi Čakovec i Kutina.

Prihvatljive aktivnosti su:
 
  • izrada projektne dokumentacije za prostorno uređenje područja naseljenim Romima za Grad Čakovec i Grad Kutinu
  • izrada idejnog i glavnog projekta za potrebe ishođenja akata za gradnju na područjima naseljenim Romima za Grad Čakovec i Grad Kutinu 

Zahtjev se podnosi Ministarstvu na propisanom Obrascu prijave, putem adrese e-pošte: dozvole@mpgi.hr, najkasnije do 29. studenog 2022.
 
Dokumentacija uz prijavu:
   
 
Financijska sredstva za prostorno uređenje predmetnih područja osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu.

Javni poziv sa svim potrebnim informacijama dostupan je OVDJE a za eventualna pitanja i dodatne informacije dostupna je adresa e-pošte: dozvole@mpgi.hr  

Pisane vijesti | Prostorno uređenje