Javni poziv za dodjelu financijske potpore za prostorno uređenje područja naseljenog Romima

Slika /slike/Opcenito/upute-ruke.jpg

U cilju unaprjeđenja sustava prostornoga uređenja, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine raspisalo je Javni poziv za prostorno uređenje područja naseljenih Romima, za Grad Čakovec i Grad Kutinu.

Svrha je ovog Poziva osigurati financijsku potporu za izradu dokumentacije, odnosno idejnog i glavnog projekta za potrebe ishođenja akata za gradnju.
 
Podnositelji zahtjeva podnose zahtjev na Obrascu prijave, na adresu e-pošte: prostorno@mpgi.hr
 
Obrazac za prijavu zahtjeva objavljen je na mrežnoj stranici Ministarstva mpgi.gov.hr, pod nazivom Javni poziv za dodjelu financijske potpore za prostorno uređenje područja naseljenog Romima za Grad Čakovec i Grad Kutinu.
 
Rok za podnošenje zahtjeva je 60 dana, a potrebno je priložiti:
 
  • Obrazac prijave cjelovito popunjen te ovjeren potpisom i pečatom,
  • isti Obrazac u elektroničkom obliku,
  • Odluku JLS o pokretanju postupaka koji su predmet ovog javnog poziva (preslika) 
 
Listu odabranih prijedloga Ministarstvo će objaviti na svojoj službenoj mrežnoj stranici, a s odabranim Korisnicima potpisat će se Ugovor o dodjeli financijske potpore.
 
Financijska sredstva za prostorno uređenje predmetnih područja osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu.

Javni poziv za svim potrebnim infomacijama dostupan je OVDJE a za eventualna pitanja i dodatne informacije dostupna je adresa e-pošte:  prostorno@mpgi.hr

Pisane vijesti | Informacija | Prostorno uređenje