Javno nadmetanje APN-a za čak 266 nekretnina - ponude se zaprimaju do kraja studenog

Slika /slike/Opcenito/nadmetanje.jpg

Do 30. studenog 2020. godine zaprimaju se ponude za Javno nadmetanje za kupnju nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske koje provodi Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

U Javnom nadmetanju mogu sudjelovati sve pravne i fizičke osobe, koje na temelju pozitivnih propisa Republike Hrvatske mogu stjecati pravo vlasništva na nekretninama u Republici Hrvatskoj.

Prijavitelji na javno nadmetanje svoju ponudu mogu dati za ukupno 266 nekretnina u deset različitih županija: Bjelovarsko-bilogorskoj, Brodsko-posavskoj, Karlovačkoj, Koprivničko-križevačkoj, Osječko-baranjskoj. Požeško-slavonskoj, Sisačko-moslavačkoj, Šibensko-kninskoj, Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Popis svih lokacija, vrsta nekretnina kao i njihova početna cijena dostupni su u tekstu Javnog nadmetanja koji je objavljen na web stranici APN-a

Ponude za nadmetanje potrebno je dostaviti najkasnije do 30. studenog 2020. godine u 12,00 sati, u zatvorenom i zapečaćenom omotu, s naznakom "PONUDA ZA NADMETANJE ZA KUPNJU NEKRETNINA - NE OTVARAJ" na adresu: Savska 41/6, 10 000 Zagreb, poštom preporučeno ili neposredno putem urudžbenog zapisnika APN-a. 

Ukupna vrijednost početnih cijena za ponuđene nekretnine iznosi gotovo 10 milijuna kuna.

Sve obavijesti u svezi s nadmetanjem zainteresirane osobe mogu dobiti u APN-u Zagreb, Savska 41/VI, kao i putem telefona Odjela za gospodarenje i prodaju nekretnina: 01/6331-600. 
 


 



Pisane vijesti | Informacija | Državna imovina