Ministar državne imovine Goran Marić na radnom sastanku u Županji

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/Županja_naslovna.jpg

U Županji, u ponedjeljak, 5. studenog 2018. godine, ministar državne imovine Goran Marić održao je radni sastanak s gradonačelnikom Županje Davorom Miličevićem, na kojem se razgovaralo o problemu zemljišta u stambenom naselju „Šećerana“, zemljištu za proširenje poduzetničke zone, izgradnji sportsko-rekreacijskog centra te naslijeđenog sudskog spora između Grada Županje i Ministarstva državne imovine.

Nakon sastanka ministar Goran Marić je izjavio: „Pronašli smo rješenje za stambeno naselje „Šećerana“ kojeg ćemo riješiti u roku od tri mjeseca. Ministarstvo državne imovine darovat će zemljište za poduzetničku zonu i sportsko- rekreacijski centar. Višegodišnji sudski spor kojeg je Ministarstvo naslijedilo, rješavat ćemo nagodbom, racionalnim pristupom i rješenjem koje će biti na dobrobit i Grada Županje i Republike Hrvatske“.

Gradonačelnik Miličević izrazio je zadovoljstvo posjetom ministra Marića. „Dolazak Ministra i njegovih suradnika u Županju smatram vrlo važnim za funkcioniranje jedinica lokalne samouprave te njihov daljnji razvoj. Današnji sastanak bio je plodan i učinkovit. Od kada se formiralo Ministarstvo puno toga se promijenilo na bolje, predmeti se brže rješavaju, što otvara mogućnost ažurnije realizacije naših projekata“. 

Pisane vijesti