Ministar Goran Marić sastao se s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Ministar i gradonačelnik Metkovića.jpg

Danas 6. srpnja 2017. godine ministar državne imovine Goran Marić sastao se u Ministarstvu s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom i suradnicima.

Gradonačelnik je ministru predstavio potencijalne projekte Grada Metkovića, a kao jedna od najbitnijih tema bila je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa. Od mnogih projekata gradonačelnik Milan izdvojio je dodjelu zgrade Gradskog kulturnog središta kao prioritetnu, ljetno kazalište, upravnu zgradu Grada Metkovića, lokalitet Gubave kuće, zemljište za kompostanu, biopročistač i separator Poslovne zone Dubravica.
 
„Primarni zadatak ministarstva je aktiviranje i oživljavanje državne imovine kao i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa. Iz tog razloga svim načelnicima, gradonačelnicima i županima uputili smo  dopis i zahtjev da izrade i dostave popis predmeta upućenih na rješavanje u Ministarstvo državne imovine s  navedenim redoslijedom prioriteta“, naglasio je ministar Marić.
 
„Ovom prigodom  iskazujemo našu spremnost i volju da zajednički pronađemo najbolja rješenja za grad Metković, za podizanje svakodnevne kvalitete života građana, za puni razvoj  grada Metkovića, te isto tako i susjednih gradova i općina doline Neretve“, rekao je gradonačelnik Milan.
 
Gradonačelnik Dalibor Milan, na kraju je pohvalio susretljivost i suradnju s Ministarstvom državne imovine uz očekivanje da se ona i nastavi.

Pisane vijesti