Ministar Goran Marić u Osijeku

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Osijek_stanovi (0).jpg

Ministar državne imovine Goran Marić sa suradnicima u utorak, 17. travnja 2018. godine posjetio je Osijek.

Na radnom je sastanku razgovarao s gradonačelnikom Osijeka Ivanom Vrkićem i suradnicima o načinima svrsishodnijeg aktiviranja državne imovine na korist lokalne zajednice u Osijeku.

Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske gradonačelnik Osijeka Vrkić i ministar Marić predali su ključeve stanova potrebitim osječkim obiteljima. 
 
Prigodom uručenja ključeva ministar Marić je rekao:„Istinski me vesele  prigode i trenutci kad državnu imovinu stavljamo na raspolaganje konkretnim ljudima, za životne, a ovom prigodom najživotnije svrhe – krov nad glavom. Želim iskreno svim korisnicima da se ugodno i sigurno osjećaju u svojim stanovima. U ime Ministarstva državne imovine, Hrvatske vlade, i svoje osobno, s povjerenjem vam predajem danas ključeve stanova, uz želju da oni budu stanovi života.“
 
Gradonačelnik Osijeka Vrkić tom je prigodom podsjetio da je na  sjednici Vlade iz prosinca 2017. godine donesena Odluka o dodjeli osam stanova za posebne potrebe gradu Osijeku. „Ovom prilikom zahvaljujem Vladi i ministru Goranu Mariću.

Danas smo podijelili šest ključeva za šest obitelji i time potvrdili, preciznije, odradili ono što smo u zajedništvu s Vladom i  Županijom dogovorili,“ kazao je Vrkić.
 

Pisane vijesti