Najava stručnog skupa "Jačanje povezivosti kao osnove digitalne tranzicije društva i gospodarstva”

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira stručni skup „Jačanje povezivosti kao osnove digitalne tranzicije društva i gospodarstva”, koji će se održati u konferencijskoj dvorani hotela Antunović u Zagrebu 13. lipnja 2023. od 8:30 do 15:00 sati.

Konferencija će okupiti stručnjake iz područja prostornog planiranja i gradnje elektroničkih komunikacija i tema vezanih za elektroničke komunikacije kako bi razgovarali o suradnji na području tehnološkog napretka i digitalne tranzicije društva i gospodarstva. Organizator je Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine koje sudjeluje u provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. kao nositelj mjere C2.3. R4 „Jačanje povezivosti kao osnove digitalne tranzicije društva i gospodarstva“. Govornici će razgovarati o prostorno-planskim i regulatornim preprekama te primjeni različitih pristupa, alata i tehnologija u svrhu stvaranja preduvjeta za digitalnu tranziciju i gospodarsku konkurentnost RH.
 
Konferencija je namijenjena prostornim planerima, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, operatorima i  investitorima koji koriste 5G i digitalne tehnologije.

Program stručnog skupa pogledajte OVDJE.

Pisane vijesti | Informacija | NPOO