Održana 10. sjednica Upravnog vijeća CERP-a

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/CERP_4112019.jpg

U ponedjeljak, 4. studenog 2019. godine, održana je 10. redovna sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju pod predsjedanjem dr.sc. Maria Banožića, predsjednika UV CERP-a i ministra državne imovine.

Nakon usvajanja dnevnog reda, donesene su odluke o izvješću o provedenom postupku javnog nadmetanja za kupnju dionica, kao i odluke o prijedlogu članova uprava u trgovačkim društvima JADROPLOV d.d., Split, VJESNIK d.d., Zagreb, BRIJUNI RIVIJERA d.o.o., Pula i 3. MAJ STM d.o.o., Rijeka.
 
Posebna pozornost, kroz veći broj točaka dnevnog reda, posvećena je planiranim i pokrenutim postupcima prodaje dionica, poslovnih udjela u vlasništvu Republike Hrvatske i drugih državnih imatelja iz portfelja CERP-a. Nadalje, među odlukama bile su i Izmjena i dopuna Financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2019. godinu i Odluka o poništenju javnog natječaja za izbor kandidata za zamjenika ravnatelja Centra za restrukturiranje i prodaju.
Pod točkom razno, svi članovi Upravnog vijeća bili su upoznati s aktualnim stanjem u tvrtkama kao što su Orljava, Đuro Đaković itd.

Više o donesenim odlukama UV CERP-a pogledajte na mrežnim stranicama http://www.cerp.hr/

Pisane vijesti