Potpisan Sporazum o davanju na uporabu dvije nekretnine Malom Lošinju

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/Lo_1.jpg

U Ministarstvu državne imovine, u utorak, 1. listopada 2019. godine ministar Mario Banožić i gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić potpisali su Sporazum o davanju na uporabu dvije nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske u svrhu smještaja osoba deficitarnih zanimanja. Potpisivanju ugovora nazočio je i ministar turizma Gari Cappelli.

Nekretnine površine od 50 i 94 kvadratna metra se gradu Malom Lošinju dodjeljuju na uporabu bez naknade i za vrijeme dok postoji potreba za smještaj osoba deficitarnih zanimanja.

Gradonačelnica Kučić zahvalila je ministru Banožiću i njegovim suradnicima što su omogućili  da se osobama određenih struka i zanimanja za čijim radom postoji posebno iskazana potreba na Malom Lošinju osigura smještaj. „Ovaj današnji sporazum primjer je angažiranosti, senzibiliteta i učinkovitosti Ministarstva državne imovine“, rekla je Kučić.

„Potpisivanje Sporazuma samo je potvrda da Vlada Republike Hrvatske osluškuje potrebe s terena i učinkovito promišlja. Raduje me što će se nekretnine staviti u funkciju. Ovo je dobar primjer suradnje državnih i lokalnih institucija za dobrobit šire zajednice i bolju kvalitetu života“, rekao je tom prilikom Banožić.
 
 

Pisane vijesti