Potpisana četiri ugovora o davanju na uporabu nekretnina za projekt „Dodir civilizacija“

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Dodir civilizacija_1.jpg

U Karlovcu, u srijedu, 9. siječnja 2019. godine, državni tajnik Ministarstva državne imovine Tomislav Boban s predstavnicima jedinica lokalne samouprave Karlovačke županije, potpisao je četiri ugovora o davanju na uporabu nekretnina za provođenje projekta „Dodir civilizacija“.

Cilj projekta je objediniti, obnoviti i staviti u funkciju povijesne lokacije starih gradova. Potpisivanju ugovora nazočili su i župan Karlovačke županije Damir Jelić sa zamjenicama te gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić.
 
Ugovore o davanju na uporabu nekretnina državni tajnik Tomislav Boban potpisao je s načelnicima Općina: Bosiljevo - Josipom Kasunom za dvorac Bosiljevo, Cetingrad - Marinom Kalić za tvrđavu Cetin, Josipdol - Zlatkom Mihaljevićem za Stari grad Modruš te Rakovica -Franjom Franjkovićem za Stari grad Drežnik.
 
Prigodom potpisivanja ugovora, državni tajnik Boban je rekao: „Ovaj projekt podići će Karlovačku županiju na viši nivo i doprinijeti njihovom turističkom značaju. Pokušat ćemo napraviti sve kako bi projekt „Dodir civilizacija“ zasjao u punom sjaju.“
 
Župan Jelić uputio je riječi zahvale Ministarstvu državne imovine, ministru Mariću i državnom tajniku Bobanu te izrazio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem ugovora.
 
Svi su ovi ugovori u funkciji razvoja Karlovačke županije i oživljavanja zapuštene državne imovine.

Pisane vijesti