Rezultati natječaja 1/19: Prodano 18 nekretnina od 22 ponuđene

Slika /arhiva-midim//slike/shutterstock_89520631.jpg

Javni poziv za kupnju nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske objavljen je 19. siječnja, a zaključen 20. veljače 2019. godine.
Putem natječaja prikupljale su se ponude za kupnju 22 nekretnine ukupne procijenjene vrijednosti 4,819 milijuna kuna.
Pristigle su valjane ponude za kupnju 18 ponuđenih nekretnina. Vrijednost prihvaćenih ponuda iznosi 4,696 milijuna kuna. 
 

Za građevinsko zemljište i pripadajuće građevine u Vinkovcima, ukupne površine oko 20 tisuća metara četvornih, pristigla je jedna ponuda. Ponuđena cijena za kupnju nekretnine iznosi 2,04 milijuna kuna i podudarna je s početnom cijenom objavljenom na natječaju. Spomenuta je nekretnina na netom zaključenom natječaju ujedno bila i najviše procijenjene vrijednosti.

Jedna je ponuda pristigla i za građevinsko zemljište u Karlovcu, ukupne površine oko 3,3 tisuće metara četvornih. Za kupnju te nekretnine ponuđena je cijena od 1,15 milijuna kuna.

Za kupnju građevinskog zemljišta u Kastvu, ukupne površine oko 1.800 metara četvornih, pristigla je jedna ponuda u visini 400 tisuća kuna.

Jedna je ponuda pristigla i za kupnju nekretnine u Općini Lanišće, ujedno i najmanje procijenjene vrijednosti od 1.900 kuna. Za spomenuto građevinsko zemljište površine 25 metara četvornih ponuđena je cijena od dvije tisuće kuna.   

Najviše je ponuda, njih pet, pristiglo za kupnju građevinskog zemljišta na Malom Lošinju, koje je procijenjeno na sto tisuća kuna. Najviša pristigla ponuda iznosi  260,2 tisuće kuna.

Pisane vijesti