Sastanak ministra Marića i predstavnika Gradske četvrti Sesvete

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/Sesvete_1.jpg

U Sesvetama u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine ministar Goran Marić i predsjednik Gradskog odbora zajednice kluba utemeljitelja HDZ-a „Franjo Tuđman“ Radoslav Dumančić sa suradnicima održali su radni sastanak. Sastanku je nazočila i pomoćnica ministra pravosuđa Sanda Kulić.

Tema sastanka bila je aktivacija bivših vojarni Duboki jarak, Šija vrh, Sesvetska sopnica i zemljišta u Kelekovoj ulici.

„Zahvaljujem ministru Mariću što je danas posjetio Sesvete i iskazao spremnost sudjelovati u rješavanju sesvetskih problema. Ministrovo izlaženje na teren i održavanje sastanka dobar je primjer rješavanja predmeta. Želimo staviti u funkciju svu državnu imovinu na našem području i time podići standard građana,“ kazao je Dumančić.

„Zahvaljujući entuzijazmu stanovnika Sesveta, dobio sam potpune informacije o već 25 godina zapuštenoj državnoj imovini. One će nam pripomoći u realizaciji i aktivaciji bivših vojnih nekretnina. Ideja gradnje policijske postaje i općinskog suda je sjajna. Kontaktirat ću resorne ministre te se s njima konzultirati oko navedenih projekata. Zaključe li da su prijedlozi utemeljeni, rado ćemo pokrenuti njihovu realizaciju,“ rekao je ministar Marić.

U kontekstui što djelotvornije realizacije navedenih projekata utvrđen je plan aktivnosti, kako za Sesvete, tako i za Ministarstvo državne imovine.

Pisane vijesti