Svečano useljenje korisnika u novoizgrađeni stambeni objekt u Vukovaru

Slika /slike/IMG_6713.JPG
U Vukovaru, dana 19. prosinca 2018. godine, obilježeno je svečano useljenje korisnika u novoizgrađeni stambeni objekt na adresi Ive Tijardovića 4. Tom prilikom uručeni su u ugovori o najmu i ključevi stanova za 10 obitelji korisnika programa stambenog zbrinjavanja.
  
Riječ je o novoizgrađenom višestambenom objektu s 21 stambenom jedinicom, izgrađenom u okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja za potrebe stambenog zbrinjavanja osoba s liste prvenstva grada Vukovara te deficitarnih kadrova na području grada Vukovara.
 
Novoizgrađena stambena zgrada, prva je više stambena zgrada izgrađena na području grada Vukovara koja nije vezana uz obnovu ratom uništenih i oštećenih objekata, već se radi o stambenoj zgradi izgrađenoj u potpunosti kao novi objekt za potrebe stambenog zbrinjavanja na području grada Vukovara. Ukupna vrijednost izgradnje višestambenog objekta iznosi 8,84 milijuna kuna.

 Ovom prilikom, ugovore o najmu i ključeve novih domova za deset korisnika stambenog zbrinjavanja uručili su g. Nikola Mažar državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje te g. Ivan Penava gradonačelnik grada Vukovara.

 

Pisane vijesti