Svečanost useljenja korisnika u novoizgrađeni višestambeni objekt u Vukovaru

Slika /slike/74353243_845102309648162_7323718756432084992_n.jpg
Dana 8. studenog 2019. godine, Nikola Mažar, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, general-bojnik Siniša Jurković, izaslanik potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra obrane, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske te Ivan Penava, gradonačelnik Grada Vukovara uručili su ugovore o najmu i ključeve novih domova za 13 korisnika stambenog zbrinjavanja u novoizgrađenom višestambenom objekt u Vukovaru, na adresi Ive Tijardovića 9.
 
Riječ je o novoizgrađenom višestambenom objektu s 21 stambenom jedinicom, izgrađenom u okviru Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja na potpomognutim područjima za potrebe stambenog zbrinjavanja osoba s liste prvenstva Grada Vukovara, deficitarnih kadrova u Gradu Vukovaru te kadrova Ministarstva obrane Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost izgradnje višestambenog objekta iznosi 8,23 milijuna kuna.
 
Novoizgrađeni višestambeni objekt, drugi je u nizu kojeg je Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje izgradio u posljednje dvije godine na području Grada Vukovara, tzv. “Sajmišta“, dok se u ovom trenutku na istoj lokaciji izvode radovi i na izgradnji treće zgrade.
 
Također, na istoj lokaciji, u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja (RHP) krajem srpnja 2019. godine započeli su radovi na izgradnji treće zgrade, u vrijednosti radova 1,26 milijuna eura.
 
 

Pisane vijesti