U subotu online radionica o obnovi kuća, prethodna prijava obavezna

Slika /slike/Opcenito/kuce-obiteljske.jpg

Nakon što je program sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća predstavljen na 26 informativno-edukativnih radionica diljem Hrvatske, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će u subotu, 9. listopada 2021. održati i besplatnu online radionicu. Radionica će se održati putem platforme ZOOM, s početkom u 10 sati.

Cilj je omogućiti svim građanima informacije o uvjetima prijave za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije te pojasniti popis obvezne dokumentacije i načina prijave. Na primjeru testne prijave bit će demonstriran i rad u sustavu ePrijave, a predviđeno je i vrijeme za odgovore na pitanja građana i ostalih sudionika radionice.
 
Informacije o programu sufinanciranja mogu se pronaći na https://bit.ly/3FvLicU pa građanima savjetujemo da prije radionice pogledaju sve dostupne sadržaje.
 
Za sudjelovanje na online radionici, prijavljuje se klikom na https://bit.ly/3alt6o1, nakon čega biste na Vaš e-mail trebali dobiti potvrdu s pripadajućom poveznicom za samu radionicu.
 
Osim sudjelovanjem na  informativno-edukativnim radionicama, informacije o ovom programu sufinanciranja se mogu dobiti i slanjem upita putem elektroničke pošte na obiteljske2020@fzoeu.hr.



Pisane vijesti | Informacija | Energetska učinkovitost