Ministar Marić sastao se s talijanskim veleposlanikom Cianfanarijem

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Ministar i veleposlanik Cianfanari (1).JPG

Ministar državne imovine Goran Marić i veleposlanik Republike Italije Adriano Chiodi Cianfarani sastali su se u petak, 6. travnja 2018. godine u Ministarstvu državne imovine.

U pratnji veleposlanika bio je Daniele Borrelli, savjetnik veleposlanika, Jasminka Šturlić,  gospodarski i trgovinski suradnik, Gino Berti, direktor društva TCH s.r.l. i društva Cimos d.d. i Dejan Debevec, pravnik pri Cimosu, dok je uz ministra Marića sastanku prisustvovao pomoćnik ministra Leon Žulj.
 
Tema sastanka bila je nastavak suradnje na projektu Cimos, s posebnim naglaskom na iskazan interes za daljnja ulaganja u tu tvrtku. Naime do sada je u tvrtku uloženo 6 milijuna eura, a u sljedeće dvije godine planira se uložiti još 14 milijuna eura.
 
Očitujući zadovoljstvo susretom, direktor društva Cimos Gino Berti naglasio je da bi se budućim planiranim ulaganjem u tvrtku osigurao njen daljnji rast i proizvodnja, ali i otvaranje novih radnih mjesta.
 
„Iznimno cijenim rad Cimosa. Proizvodnja je ishodište cijeloga gospodarstva, to je temelj na kojima leži gospodarstvo. Želja mi je da se planirana buduća ulaganja u Cimos i ostvare, a Ministarstvo će u okviru svojih ovlasti učiniti sve što može“, kazao je ministar Goran Marić.
 
„Vi vodite vrlo važan resor. Cijenimo vašu ambiciju kojom dajete poticaj inozemnim investicijama“ rekao je talijanski veleposlanik Cianfarani
 
Obje su strane dosadašnju suradnju ocijenile dobrom i uspješnom te izrazili nadu u njeno daljnje širenje i jačanje.
 

Pisane vijesti