Mirela Habijanec nova direktorica društva Državne nekretnine d.o.o.

Skupština društva Državne nekretnine d.o.o. imenovala je Mirelu Habijanec članicom Uprave – direktoricom društva s danom 1. svibnja 2022. godine. Mirela Habijanec iduće će četiri godine zastupati tvrtku samostalno i pojedinačno, a imenovala ju je Skupština temeljem Zaključka Vlade Republike Hrvatske nakon provedenog postupka javnog natječaja resornog ministarstva.

„Predanost i posvećenost aktivaciji državne imovine te ostvarivanje zadanih ciljeva vlasnika bit će fokus rada, kao i povećanje komercijalnog potencijala portfelja tvrtke. Sa znanjem, vještinama i sposobnosti zaposlenika koji čine snagu tvrtke učinkovito ćemo upravljati imovinom i ostvarivati prihode za vlasnika, na dobrobit društva u cjelini“, izjavila je Habijanec po dolasku u Upravu Društva.

Diplomirana pravnica s višegodišnjim iskustvom rada na pravnim i imovinskim poslovima u Hrvatskoj pošti, Mirela Habijanec već 14 godina radi s nekretninama trgovačkog društva u vlasništvu Republike Hrvatske. Iskusna je u upravljanju nekretninama te se na rukovodećoj poziciji dokazala kroz odgovornost i upravljanje svim pravnim i komercijalnim poslovima vezanima za nekretnine kao i aktivaciju istih te rješavanjem njihova imovinsko-pravnog statusa. Završila je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu te završava Poslijediplomski specijalistički studij organizacije i menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Izvor: Državne nekretnine d.o.o.



Pisane vijesti | Informacija | Državna imovina