Najava Druge stručne konferencije Informacijskog sustava prostornoga uređenja

Slika /slike/Opcenito/erazvoj.2019.jpg

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira Drugu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU) koja će se održati od 08. do 10. travnja 2024. u Konvencijskom centru u Šibeniku. Prijave su otvorene do 29. ožujka 2024. godine.

Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima Zavoda za prostorno uređenje, službenicima za izdavanje akata o gradnji, izrađivačima prostornih planova, predstavnicima nadležnih ministarstava te akademskoj zajednici. 

Na konferenciji će biti predstavljene novosti iz područja zakonodavne regulative u području prostornog uređenja i državne imovine, kao i novosti vezane uz daljnji razvoj Informacijskog sustava prostornoga uređenja - ISPU s naglaskom na aplikacije ePlanovi, ePlanovi editor, Interni registar nekretnina, eDozvolu i drugo.

Konferencija se održava u okviru investicije C2.3. R3 I7 „Unapređenje sustava prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz digitalizaciju“, za koju je nositelj provedbe Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, a sastavni je dio podkoponente C2.3. „Digitalna transformacija društva i javne uprave“ iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. - 2026. te se financira sredstvima Europske unije.

Prijave su otvorene do 29. ožujka 2024. putem poveznice PRIJAVA NA KONFERENCIJU, a sve informacije o konferenciji dostupne su na https://ispu-konferencija.info/. Broj sudionika je ograničen, stoga Vas molimo da osigurate svoje mjesto na vrijeme.
 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te organizator tijekom trajanja osigurava ručak i večeru. Smještaj sudionici rezerviraju sami, a uz napomenu da sudjeluju na ISPU konferenciji ostvaruju popust u Solaris hotelima Ivan i Jure pored Konvencijskog centra Šibenik (direktnim pozivom na kontakte navedene na stranici https://www.amadriapark.com/hr/contact-page/ ili putem linka ISPU konferencija 08.-10.04.2024.
 
Za više informacija o samoj konferenciji, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom na +385 1 6346 495, +398 91 500 7716 ili +385 99 2685 152 ili e-mailom na ispu.info@mpgi.hr.

Pisane vijesti | Informacija | Elektronički servisi