Potpisan Ugovor o davanju na uporabu prostora Stomatološkom fakultetu

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/Stom fakultet.jpg

Ministar državne imovine dr.sc. Goran Marić i dekanica Stomatološkog fakulteta prof.dr.sc. Zrinka Tarle potpisali su u četvrtak, 14. ožujka 2019. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu Ugovor o uporabi poslovnih prostora za obavljanje redovite stomatološke djelatnosti.

„Izražavam zahvalnost ministru Mariću i Ministarstvu što su nam omogućili nastavak korištenja prostora koji su nam od iznimne važnosti za uspješno obavljanje djelatnosti i obrazovanje naših studenata. Stomatološki fakultet se godinama suočava s problemom nedovoljnog prostora, ali upravo je ovaj današnji ugovor primjer angažiranosti i senzibiliteta Ministarstva državne imovine“, rekla je dekanica Tarle.
 
„Ovaj je ugovor, više od ugovora jer je u ulozi učenja, znanja i prakse. Raduje me kada imovinu stavimo u funkciju obrazovanja. Nove generacije studenata nastavit će u primjerenim i modernim uvjetima stjecati potrebna znanja, sposobnosti i vještine koje će im pomoći u njihovim profesionalnim karijerama“, rekao je ministar Marić prigodom potpisivanja ugovora.

Pisane vijesti