Potpisani ugovori o zakupu bivših odmarališta „Novi Sad“ i „Mostarci“

Slika /arhiva-midim//slike naslovnica/Odmarališta_1.jpg

U  Ministarstvu državne imovine u srijedu, 20. veljače 2019. godine ministar Goran Marić potpisao je dva ugovora o zakupu bivših odmarališta.

S direktoricom tvrtke MEDITERAN GRADNJA d.o.o. Majom Brajdić ministar Marić potpisao je Ugovor o zakupu bivšeg odmarališta „Novi Sad“ u Igranima s godišnjom zakupninom u iznosu od 601 tisuću kuna.
Drugi je ugovor o zakupu bivšeg odmarališta "Mostarci" u Gradcu, s godišnjom zakupninom od 226 tisuća kuna, potpisan s direktorom tvrtke EUROPULS d.o.o. Mijom Ćosićem.
 
„Raduju me događaji kojima oživljavamo i stavljamo u funkciju ono što je bilo zapušteno. Ugovorima o zakupu odmarališta ništa se vlasnički ne događa i ne mijenja. Natječajima i ugovorima o njihovu tridesetogodišnjem zakupu, snagom novog Zakona o upravljanju državnom imovinom, zaustavljeno je njihovo zapuštanje i propadanje. Čestitam vam na poslovnoj odlučnosti i želim da ti objekti budu na čast Hrvatskoj i na ponos vama i svima nama,“ rekao je ministar Marić.
 
Potpisnici su očitovali zadovoljstvo okončanjem natječaja i zahvalili Ministarstvu državne imovine i ministru Mariću na profesionalnom vođenju postupka i pripremi ugovora.
 

Pisane vijesti