Potpredsjednik Vlade, ministar Predrag Štromar primio u posjet g. Chrisa Agiusa, Parlamentarnog tajnika za planiranje i tržište nekretnina Republike Malte

Slika /slike/press/2018_02_27.ministar.jpg

U utorak 27. veljače 2018. godine u sklopu službenog posjeta predsjednice Republike Malte Marie–Louise Coleiro Prece Republici Hrvatskoj, u čijoj je pratnji bilo malteško izaslanstvo, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar primio je u posjet g. Chrisa Agiusa, Parlamentarnog tajnika za planiranje i tržište nekretnina Republike Malte.

Parlamentarnog tajnika Agiusa na sastanku je pratio njegov osobni tajnik g. Jonathan Barbara, a s hrvatske strane sudionici sastanka bili su, pored potpredsjednika Vlade i ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Predraga Štromara, g. Tomislav Boban, državni tajnik u Ministarstvu državne imovine, te gđa Jelena Zrinski Berger, savjetnica ministra graditeljstva i prostornoga uređenja i ovlaštena za poslove Glavne tajnice Ministarstva.

Pored razmjene općih i gospodarskih informacija, na sastanku su razmijenjene i informacije o temama iz nadležnosti sudionika.

 


Pisane vijesti | Informacija | Međunarodna suradnja