Priopćenje sa zatvorenoga dijela 222. sjednice Vlade

Na zatvorenome dijelu današnje, 222. sjednice Vlade Republike Hrvatske, razrješenja i imenovanja u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Na osobni zahtjev razriješen je ravnatelj Uprave za prostorno uređenje i dozvole državnog značaja u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dr.sc. Milan Rezo, s danom 31. svibnja 2023. godine.

Razriješena je ravnateljica Uprave za graditeljstvo i procjenu vrijednosti nekretnina u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Katica Prpić te joj je istovremeno dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za prostorno uređenje i dozvole državnog značaja, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.
 
Državnom službeniku Krešimiru Dominisu povučeno je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za provedbu obnove od potresa u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. Istovremeno je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja navedene Uprave dano državnom službeniku Tončiju Glaviniću, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.
 
Državnoj službenici Valentini Buljubašić dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za graditeljstvo i obnovu u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.
 

Pisane vijesti | Informacija