Prodaja poslovnoga prostora Hrvatskoj komori dentalne medicine

Slika /arhiva-midim//dokumenti/Zaposljavanje/HKDM prodaja (1).JPG
Ministar državne imovine Goran Marić i predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine Hrvoje Pezo potpisali su u petak, 15. prosinca 2017. godine Ugovor o kupoprodaji, kojim se poslovni prostor u državnom vlasništvu u Zagrebu prodaje Hrvatskoj komori dentalne medicine(HKDM). Na temelju potpisanoga Ugovora Hrvatska komora dentalne medicine postaje konačno vlasnikom  nekretnine koju već više desetljeća koristi za svoje potrebe.
 
Prigodom potpisivanja Ugovora, ministar Marić rekao je da se tim činom podudaraju interesi  Republike Hrvatske i interesi strukovne organizacije  dentalne medicine: „Odgovoran pristup državnoj imovini podrazumijeva da vodimo računa i o državnim ekonomskim interesima. Ako pritom pomognemo ostvarenju dodatnoga cilja strukovne udruge, koja radi na dobrobit šire zajednice, naše je zadovoljstvo tim veće. Biti svoj na svomu, u svom prostoru nakon toliko godina predstavlja vrijednost po sebi.“
 
Predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine Hrvoje Pezo je iskazao zadovoljstvo činjenicom da je HKDM „konačno iskoraknuo iz višegodišnjega podstanarstva“.  Pohvalio je napose djelotvornost ministra Marića i suradnika.  „Postupak dogovora i kupoprodaje poslovnoga prostora je bio iznimno brz i funkcionalan. Svojim profesionalnim odnosom Ministar i Ministarstvo državne imovine podižu ugled cjelokupne hrvatske Vlade,“ naglasio je Hrvoje Pezo.
 

Pisane vijesti