PromoArh - sajam graditeljstva, opremanja i uređenja

Slika /slike/press/2019_09_23_Uhlir_PromoArh2019.jpg

PromoArh – 1. međunarodni sajam graditeljstva opremanja i uređenja prvi je specijalizirani događaj koji se ove godine održavao od 18. do 21. rujna u Poreču. Ministarstvo se u događaj uključilo kroz stručno predavanje državnog tajnika mr.sc. Željka Uhlira na temu "Procjena nekretnina" , dok je u panel diskusiji "(Re)animacija graditeljstva uz potporu javnog sektora" sudjelovala pomoćnica ministra doc.dr.sc. Maja-Marija Nahod.  

Zanimljiv program izlaganja predstavio je tvrtke koje obuhvaćaju sve aspekte graditeljstva u širem smislu, uključujući gradnju, opremanje i uređenje, i to kroz ponudu građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju, opremanja i uređenja interijera i eksterijera, BIM – programskih rješenja, informatičkih rješenja za pametne kuće, i još mnogo toga.

Osim izlagačkog dijela, sajam je ponudio i bogat stručni dio pod nazivom Education point, koji je zamišljen kao točka okupljanja vrhunskih tuzemnih i međunarodnih stručnjaka, koji su svoje znanje prenijeli kroz edukacije, seminare, predavanja, konstruktivne panel rasprave i radionice te na taj način razmijeniti informacije i ideje, kako bi ljudi iz struke imali mogućnost okupiti se na jednom mjestu i obogatiti svoje znanje a sve u cilju praćenja novosti, zakonskih regulativa, tehnologija i trendova u graditeljstvu što predstavlja važan element u cjeloživotnom obrazovanju i usavršavanju.

Više informacija https://www.promoarh.com/ .


Pisane vijesti | Informacija | Graditeljstvo