Stručni seminar o procjeni vrijednosti nekretnina

Predavanja su održali stručnjaci iz područja procjene vrijednosti nekretnina predvođeni državnim tajnikom mr.sc. Željkom Uhlirom.

U organizaciji Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama -  APIS IT d.o.o. u prostorijama APIS IT-a u Zagrebu u petak 8. prosinca 2017. godine održan je stručni seminar o procjeni vrijednosti nekretnina za ovlaštene procjenitelje. Predavanja su održali stručnjaci iz područja procjene vrijednosti nekretnina predvođeni državnim tajnikom mr.sc. Željkom Uhlirom.  

Podsjetimo, Zakon o procjeni vrijednosti nekretnina (Narodne novine broj 78/15) stupio je na snagu 25. srpnja 2015. te je od tada Ministarstvo održalo niz stručnih seminara o provedbi zakona i pratećih pravilnika. Na internetskim stranicama Ministarstva objavljeni su primjeri izračuna u skladu sa novim propisima te odgovori na stručna pitanja koji su interesantni za širu stručnu javnost. U pripremi je izrada nove funkcionalnosti aplikacije eNekretnine a planiraju se izraditi i cjenovni blokovi za cijelu Republiku Hrvatsku. 
 
  

  


Prezentacije predavača: 

 Pisane vijesti | Informacija | Procjena vrijednosti nekretnina