Održana 4. sjednica Upravnog vijeća CERP-a

Slika /arhiva-midim//slike/shutterstock_121319713.jpg

Dana, 29. ožujka 2017. godine, Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju (UV CERP) održalo je 4. redovnu sjednicu, kojoj predsjedao ministar državne imovine i ujedno predsjednik UV CERP-a, Goran Marić.

Na početku sjednice predsjednik UV CERP-a, Goran Marić ministar državne imovine, uvodno je pozdravio sve nazočne članove te su nakon izmijenjenog i usvojenog dnevnog reda donesene odluke o opozivima i imenovanjima nedostajućih članova Nadzornih odbora i Uprava za sljedeća Društva: AGRODUHAN d.o.o. Slatina, MEISO d.d, VJESNIK d.d., PLETER-USLUGE d.o.o, JADROPLOV d.d., BOROVO d.d., DALMA d.d., HOTELI MAKARSKA d.d.

Upravno vijeće donijelo je i odluku o pokretanju postupka prodaje dionica i poslovnih udjela društava javnim nadmetanjem, odluku o prihvaćanju informacije o tijeku ispunjenja ugovornih obveza Ugovora o prodaji i prijenosu dionica društva BI 3. Maj d.d. Rijeka, odluku o stavljanju van snage Odluke o prihvaćanju informacije o kreditnim obvezama Centra za restrukturiranje i prodaju prema poslovnim bankama te o mogućnosti prijevremenih povrata kredita ili dijela kredita, odluku o prihvaćanju financijskog plana Centra za restrukturiranje i prodaju za 2017. godinu i projekcija plana za 2018. i 2019. godinu te je usvojene Izvješće o provedbi Plana upravljanja državnom imovinom u nadležnosti Centra za restrukturiranje i prodaju za 2016. godinu.

Sve navedene te ostale donesene odluke objavljene su na web stranicama CERP-a (www.cerp.hr).

Pisane vijesti