Potpisan Ugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta u Ivanić-Gradu

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Ivanić_1.jpg

Ministar državne imovine i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, Goran Marić, u petak 7. lipnja 2019., sudjelovao je na proslavi Dana Ivanić-Grada.

Tom su prigodom, ministar Marić i Vitomir Klasić, u ime trgovačkog društva Ivanićplast d.o.o., potpisali Ugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta u Ivanić-Gradu, površine 43.502 m2 i vrijednosti 3,5 milijuna kuna. Potpisivanju ugovora nazočio je i gradonačelnik Ivanić-Grada Javor Bojan Leš.
 
Uz čestitke u ime predsjednika hrvatske Vlade i svoje ime, ministar Marić je rekao: „Raduje nas, da na svečanosti Dana Grada, imamo i jedan ovakav poslovni događaj potpisivanja ugovora s uglednim globalnim partnerom iz Sjedinjenih Američkih Država. Ovo je dobar znak za naše hrvatske okolnosti, jer dobivamo partnera koji će ulagati u proizvodnju, novu tehnologiju i nova radna mjesta. Ono što je naročito značajno, da ćemo dobiti novu ulagačku i poslovnu kulturu, nove standarde upravljanja vođene znanjem i iskustvom četiriju naraštaja njezinih vlasnika.“
 
Vitomir Klasić zahvalio je ministru Mariću na profesionalnoj suradnji i dodao: “Veliko mi je zadovoljstvo što nakon lijepog iskustva s transparentnim natječajem, postajemo vlasnici zemljišta u poduzetničkoj zoni u Ivanić-Gradu te što smo ovom suradnjom napravili prvi korak ka novim ulaganjima u novoj poslovnoj sredini. U sljedećem razdoblju planiramo uložiti značajna sredstva te izgraditi tvornicu i otvoriti dodatnih 200 radnih mjesta.“
 
Navedena nekretnina bila je predmetom javnog natječaja Ministarstva državne imovine, a ponuda trgovačkog društva Ivanićplast d.o.o. bila je najpovoljnija.

Pisane vijesti