Poziv za medije

Slika /EUFondovi/fotografije/2019_najava_konferencije_4.12.2019.jpg

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja organizira konferenciju „Energetska obnova višestambenih zgrada“ koja će se održati u srijedu, 4. prosinca 2019. godine, u Hotelu International u Zagrebu, s početkom u 9:00 sati. Pozivamo medije da poprate ovaj događaj.

Cilj konferencije je prezentiranje novog Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Energetska obnova višestambenih zgrada", a konferencija je prvenstveno namijenjena upraviteljima i predstavnicima suvlasnika višestambenih zgrada kao potencijalnim prijaviteljima na novi poziv.

Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, a u uvodnom dijelu sudionicima će se obratiti i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te savjetnica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Suada Mustajbegović.

Na konferenciji će se, između ostalog, predstaviti planovi Ministarstva za buduće programsko razdoblje te će se prezentirati ključni elementi novog poziva za energetsku obnovu višestambenih zgrada, čija objava se planira početkom I. kvartala 2020. godine. Bit će predstavljen i informatički sustav eFondovi u okviru kojeg će se podnositi prijave za novi poziv.
 
 


Pisane vijesti