U Općini Kistanje održan radni sastanak između državnog tajnika Hanžeka i načelnika Gorana Reljića

Slika /web_objave_slike za vijesti/Naslovna (4).jpg
U prostorijama Općine Kistanje održan je drugi radni sastanak između državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gordana Hanžeka, općinskog načelnika Gorana Reljića i zamjenika načelnika Općine Roka Antića.

Tema sastanka je bila izgradnja komunalne infrastrukture u Ulici Gospe Letničke u novom naselju "Jure Radića" Kistanje. Vrijednost radova po projektu je 1.300.000 kn, što je preduvjet gradnje 10 kuća. Tim projektom se planirano smanjuje broj zahtjeva na listi prioriteta stambenog zbrinjavanja.

Uspješno provedenim programom projekta na kojem je dovršena parcelacija i upis 20 korisnika zemljišta u katastar u naselju Kistanje 2 u Šubićevoj ulici iskazano je zadovoljstvo sudionika sastanka čime su stvoreni preduvjeti darovanja nekretnina a što je u skladu s politikom Vlade Republike Hrvatske.

Nakon sastanka državni tajnik i načelnik sa suradnicima obišli su objekt tržnice koja je u izgradnji kao i ruralni poduzetnički centar ''Krka '' Kistanje koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pisane vijesti