Zgrada na korištenje Centru za socijalnu skrb Ivanić Grada

Slika /arhiva-midim//slike vijesti/Ivanić_2952019_1.jpg

Ministar državne imovine Goran Marić i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanić Grada Martina Cuvaj potpisali su u srijedu, 29. svibnja 2019. godine u Ivanić Gradu Ugovor o korištenju zgrade za potrebe smještaja i obavljanja djelatnosti Centra.

Potpisivanju ugovora su nazočili ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i gradonačelnik Ivanić Grada Jakov Bojan Leš.
 
„Izražavam veliku zahvalnost ministru Mariću i Ministarstvu što su nam omogućili korištenje zgrade koja nam je od iznimne važnosti za uspješno obavljanje djelatnosti i smještaj podružnice Obiteljskog centra. Centar za socijalnu skrb godinama djeluje u neadekvatnom prostoru, ali upravo je ovaj današnji ugovor primjer uspješne suradnje, učinkovitosti i senzibiliteta Ministarstva državne imovine i Ivanić Grada. Hvala vam što ste nam osigurali primjeren poslovni prostor“, rekla je ravnateljica Cuvaj.
 
„Ovaj je ugovor, više od ugovora jer ostvaruje mogućnost da dijete živi u obitelji. Djeca su središte svih vrijednosti života i njegovo jamstvo. A njemu je upravo obitelj najbolje i jedino mjesto izrastanja u integralnu osobu. Stoga nas ovakvi trenutci ispunjavaju radošću pri spoznaji da državna imovina dobiva ulogu čuvara zdravlja i integriteta djece. Biti na strani života kada je najpotrebnije, ne može biti sretnije uloge državne imovine. Siguran sam da će zaposlenici u Obiteljskom centru u novim prostorima nastaviti još snažnijim nadahnućem i motivacijom“, kazao je ministar Marić.
 
Potpisivanju Ugovora prethodilo je potpisivanje Sporazuma o prijenosu upravljanja zgradom površine 321 četvorna metra, kojeg su potpisali ministar državne imovine Goran Marić i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

Pisane vijesti