04.02.2023. - Javni poziv za financiranje najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresu na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko – moslavačke županije i Karlovačke županije, a koje su smještene u mobilne stambene jedinice na području Sisačko-moslavačke županije

Na temelju točke VII. Odluke Vlade Republike Hrvatske o financiranju najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresima na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije („Narodne novine“, br. 17/21., 65/21., 51/22. i 13/23.)  i Upute Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine o načinu provedbe Odluke Vlade Republike Hrvatske o financiranju najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresu na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije, a koje su smještene u mobilne stambene jedinice na području Sisačko-moslavačke županije KLASA: 023-01/21-01/35, URBROJ: 531-01/06-23-21 od 03. veljače 2023. godine, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, objavlilo je javni poziv za financiranje najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresu na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko – moslavačke županije i Karlovačke županije, a koje su smještene u mobilne stambene jedinice  na području Sisačko-moslavačke županije.

Uz tekst Javnog poziva objavljujemo i Uputu o načinu provedbe Odluke Vlade RH, kao i sve potrebne obrasce propisane Javnim pozivom.

Prijave građana za odobravanje financiranja najamnine za stambeno zbrinjavanje zaprimaju se do 5. svibnja 2023. godine.

Iskaz interesa vlasnici stanova koji žele stanove dati u najam trebaju dostaviti do 6. ožujka 2023. godine. 


Kontakt informacije svakim radnim danom od 8:30 do 12:30 sati na telefon: 01/6448-900 ili email: financiranje.najamnine@mpgi.hr.