Održana treća informativna radionica za ponovno otvoreni Poziv “Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama“

U srijedu, 26. lipnja 2024. održana je treća informativna radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama“. Informativna radionica održana je online, putem platforme Microsoft Teams te je na njoj sudjelovalo više od 35 potencijalnih prijavitelja.

Pozivom se sufinanciraju aktivnosti koje se odnose na provedbu Pilot projekta razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom i zgradama. Osigurana alokacija iznosi 15.5 milijuna eura, a Poziv je otvoren do 31. prosinca 2024. godine.

Prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog Poziva mogu biti jedinice lokalne samouprave i Grad Zagreb. Prijavitelji mogu za vrijeme trajanja Poziva, a najkasnije do 15. prosinca 2024. putem sustava NPOO fondovieu postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja odredbi Poziva, a odgovori će biti objavljeni u sustavu u segmentu „Pitanja i odgovori“.

Cjelokupna dokumentacija predmetnog Poziva dostupna je OVDJE

Prezentacije:

Informativne radionice - prijave i termini