4.6.2018. Obavijesti i upute kandidatima prijavljenim na javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme ("Narodne novine" br. 43/18)

KLASA: 112-02/18-01/147
URBROJ: 536-02-01/01-18-05        
Zagreb, 4. lipnja 2018.
 
OBAVIJESTI I UPUTE KANDIDATIMA
PRIJAVLJENIM NA JAVNI NATJEČAJ ZA PRIJAM U DRŽAVNU SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
("Narodne novine" br. 43/18)
 
Prva faza Testiranja kandidata prijavljenih na Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme („Narodne novine“ br. 43/18) koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja održat će se u subotu 9. lipnja 2018. godine, s početkom u 12:00 sati u Velikoj dvorani u prizemlju Ministarstva uprave, Maksimirska cesta 63, 10000 Zagreb, Ulaz s dvorišne strane, prema popisu koji se nalazi ovdje
 
Kandidati koji su se prijavili na Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme za više radnih mjesta testirat će se za sva radna mjesta istovremeno.
 
Rezultati prve faze testiranja bit će objavljeni na web stranici Ministarstva državne imovine www.imovina.gov.hr.
 
U drugu fazu testiranja upućuju se samo kandidati koji su ostvarili najbolje rezultate u prvoj fazi testiranja, i to 15 kandidata za svako radno mjesto, a ako se za radno mjesto traži veći broj izvršitelja, taj se broj povećava za broj traženih izvršitelja. Ako je u prvoj fazi testiranja zadovoljilo manje od 15 kandidata, u drugu fazu postupka pozvat će se svi kandidati koji su zadovoljili u prvoj fazi testiranja.
 
Druga faza Testiranja kandidata prijavljenih na Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja održat će se prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen, zajedno s rezultatima prve faze testiranja.
 
 
Komisija za provedbu javnog natječaja